Fremragende start til ’Den Røde Tråd’ – 10.000 kroner allerede samlet ind

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

10.000 kroner er der allerede blevet købt tegninger for af FC Nordsjællands partnere til fordel for Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital.

FC Nordsjælland nyder godt af en stærk og stigende opbakning i regionen og det betyder meget for klubben, at være en aktiv del af nærmiljøet. En del af den indsats er formaliseret i det samarbejde, som efterhånden har eksisteret i 6 år med Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital, som FCN besøger med spillere, yder kontant støtte til, og forsøger at bidrage til med gode oplevelser for alle.

Adm. Direktør Ole Palmå glæder sig over den gode opbakning fra klubbens partnere.

– Det er super flot, og det vidner virkelig om at vores partnere er klar til at støtte gode formål. Det gør os stolte, og nu glæder vi os til at få de sidste tegninger solgt, så vi kan hjælpe børnene på afdeling endnu mere.

– Og på lørdag bliver det spændende at se hvor mange af vores fans, som vil købe varme drikke og på den måde bakke op om projektet, siger Ole Palmå.

Alle pengene fra salget af varme drikke til lørdagens kamp mod SønderjyskE går nemlig ubeskåret til Nordsjællands Hospital, og FCN håber på at få stor opbakning fra klubbens fans når de kommer på stadion på lørdag.

Hvis du vil se hvordan det gik da FCN-spillerne besøgte hospitalet i starten af november, så kan du gøre det HER.

Køb billet til lørdagens kamp mod SønderjyskE HER.