Følg Danmarks vigtige U/21 landskamp

Kategorier

Marcus Ingvartsen, Andreas Maxsø og Pascal Gregor i hovedroller på U/21 landsholdet.

FCN har tre spillere i truppen, når Danmark i aften kl. 18.45 spiller ude mod gruppens tophold Rumænien. Kampen vises af TV2 Sport

På grund af Danmarks deltagelse i sidste sommers EM-slutrunde for U/21 landshold, er det nye U/21 landshold lidt bagefter de øvrige hold i kampantal i kvalifikationen til næste EM-slutrunde. Derfor er det allerede nu tydeligt, at udekampen i aften kl. 18.45 mod Rumænien bliver meget afgørende.

Bulgarien fører gruppen med 9 point for 5 kampe, mens Rumænien har 9 point for 4 kampe, og Wales følger efter med 7 point for 3 kampe. Danmark har indtil videre kun spillet 2 kampe, begge på hjemmebane, 0-0 mod Wales og 1-0 sejr over Bulgarien. Gruppens to øvrige hold er Luxembourg og Armenien, der begge kun har 1 point.

Skal Danmark snakke med om førstepladsen, er det således meget vigtigt med point i dag i Rumænien, og kampen kan følges direkte på TV2 Sport kl. 18.45. FCN har tre spillere i truppen, Andreas Maxsø, Pascal Gregor og Marcus Ingvartsen, og de har alle tre været i aktion i Danmarks to første EM-kvalifikationskampe.

Efter kampen i Rumænien venter der U/21 landsholdet en hjemmekamp på Aalborg stadion mod Armenien tirsdag 17. november kl. 18.45, og den kamp vises af DR3.

Danmarks U/19 landshold med FCN-spiller Emre Mor i truppen er på Malta for at spille tre kampe i 1. EM-kvalifikationsrunde. Holdet spillede uafgjort mod Island i den første kamp og vandt i går den anden over værterne fra Malta med 3-0. Emre Mor har spillet med i begge kampe. Sidste kamp er mod Israel.

FC Nordsjælland har også Stanislav Lobotka afsted i national tjeneste i øjeblikket. Stanislav Lobotka er hjemme i Slovakiet for at forberede tirsdagens U/21 landskamp mod Holland.