FCN var til Halloween på Nordsjællands Hospital

Kategorier

En masse af Superliga-spillerne og cheftræner Ólafur Kristjánsson besøgte Nordsjælland Hospitals Børne- og Ungeafdeling, hvor der blev skåret græskar og tegnet i anledning af Halloween.

FC Nordsjælland havde endnu engang fornøjelsen af at besøge Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital. Anledningen var i denne omgang Halloween, og der var derfor arrangeret tegne-og græskarværksted for børnene og spillerne. Cheftræner Ólafur Kristjánsson og holdets anfører, Patrick Mtiliga, samt Andreas Maxsø, Gudmundur Thórarinsson, Nicklas Mouritsen og de to nye Superliga-spillere, Christian Køhler og Mads ‘Mini’ Pedersen hyggede med børnene på afdelingen, og der blev både lavet mange flotte græskar og kreative tegninger.

FC Nordsjælland vil gerne takke for en rigtig hyggelig eftermiddag på Nordsjællands Hospital og ser allerede frem til det kommende julebesøg i december måned.