FCN-reserverne vandt i Lyngby

Kategorier

Victor Nelsson spillede 1. halvleg af U/18 landskampen i går.

Med en sejr på 3-2 i Lyngby er FCN meget tæt på at have sikret sig billlet til Reserveholdsturneringens Medaljeslutspil til foråret.

Det tog lidt tid for FCN at komme i gang med målscoringen i dagens reserveholdskamp i Lyngby. Selv om FCN dominerede 1. halvleg og havde det meste spil, var det hjemmeholdet, der kunne gå til pause med en 1-0 føring.

Den blev skabt i det 26. minut på hurtigt og flot kontraspil efter et boldtab af FCN på et farligt sted, så Lyngby kunne angribe i overtal. I det hele taget var det en situation, Lyngby hele tiden lurede på, mens FCN forsøgte at skabe sine chancer via kvikt pasningsspil.

Det gav også FCN en oplagt mulighed for at få udlignet kort efter Lyngbys træffer, da FCN kombinerede sig igennem, og Mathias Jensen til sidst rundede Lyngbys keeper men sluttede af med at sparke over det tomme mål.

Den fortjente udligning kom dog ganske kort efter pausen, da Mathias Jensen sendte en høj bold frem mod Oliver Thychosen, der løb fra forsvaret, tæmmede bolden med brystet og sparkede den resolut i kassen til 1-1.

Herefter tog FCN for alvor fat i kampen, og indskiftede Adnam Mohammed havde chancen for at bringe FCN foran på en bold fra Victor Nelsson, men målmanden reddede flot.

Det blev dog 2-1 til FCN i det 64. minut, da dommeren skønnede, at det var en tilbagelægning, Lyngbys målmand samlede op. På det indirekte frispark i feltet scorede Nicklas Mouritsen, efter at Lasse Petry havde skubbet bolden til siden.

Da Victor Nelsson i det 70. minut resolut udnyttede én smart frispilning fra Mads “Mini” Pedersen til 3-1, lignede det afgørelsen på kampen. Men Lyngby ville ikke give sig så let, og kort efter fik hjemmeholdet skabt ny spænding med en reducering til 2-3 efter hjørnespark. Og spændingen holdt sig til slutfløjtet, idet Lyngby pressede på for en udligning, men FCN holdt stand.

Peter Feher, 1. Team Coach i FCN, stod for holdet og var tilfreds med indsatsen:

– Jeg synes, vi startede kampen fint, men vi fik ikke nok ud af det, og de lurede hele tiden på farlige omstillinger. Men vi holdt det høje tempo i spillet i hele 1. halvleg, og det fik vi udbyttet af efter pausen. Så man kan sige, at arbejdet før pausen banede vejen for de tre mål og sejren i 2. halvleg.

– Til sidst blev det lidt hektisk, fordi de kom tilbage i kampen på et tidspunkt, hvor vi troede, at den var lukket. Men vi vandt og er nu meget tæt på at være sikret plads i Reserveholdsturneringens medaljeslutspil til foråret, siger Peter Feher.

Reserveholdsturnering:
Lyngby-FCN 2-3 (1-0)
Mål: 26. minut 1-0. 48. minut 1-1 Oliver Thychosen. 64. minut 1-2 Nicklas Mouritsen. 70. minut 1-3 Victor Nelsson. 73. minut 2-3.
FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
Peter Jensen
Johannes Ritter (80: Andreas Skovgaard), Jonathan Vervoort (70: Victor Tranberg), Nicklas Mouritsen, Mads “Mini” Pedersen.
Victor Nelsson (78: Lucas Haren), Lasse Petry (68: Christian “TK” Køhler), Mathias Jensen.
David Moberg Karlsson (46: Adnan Mohammad), Souheib Dhaflaoui, Oliver Thychosen.