FCN-reserver møder FCK’s Superligahold

Kategorier

Oliver Thychosen vender retur til FCN efter udlejning til Vejle foråret.

Foto: Boesenfoto.dk

I dag kl. 13.00 spiller FCN sidste kamp i Reserveholdsturneringen på udebane mod et meget stærkt FCK-hold

På grund af stormen Gorm slap FC Midtjylland i går for at møde et toptændt FCK-mandskab,og det får FC Nordsjællands reserver så fornøjelsen af i dag i stedet. FCK kørte forgæves til Herning i går og lader derfor i stedet Superligaholdet få gang i benene i dagens reserveholdskamp mod FC Nordsjælland.

Det giver en ekstra og meget spændende udfordring for FCN-mandskabet til kampen, der spilles på KB’s anlæg på Peter Bangs Vej. Uanset resultatet af kampen slutter FCN på andenpladsen i gruppen og går sammen med Brøndby til forårets medaljeslutspil, mens FCK på tredjepladsen sættes sammen med de næstbedste fra efterårets geografisk opdelte grundpuljer.

FCN stiller med følgende trup til kampen:

16 Alex Runarsson
28 Peter Vindahl Jensen
2 Adam Örn Arnarson
6 Lasse Petry
13 Oliver Thychosen
15 David Moberg Karlsson
20 Nicklas Mouritsen
21 Johannes Ritter
22 Mads “Mini” Pedersen
23 Mathias Jensen
24 christian “TK” Køhler
25 Adnan Mohammad
27 Souheib Dhaflaoui
30 Jonathan Vervoort
Andreas Skovgaard U/19
Oliver Miltoft U/19
Lucas Haren U/19