Fantastisk sæson og udvikling for U13

Kategorier

FCN/Farum BK Elite har en meget talentfuld årgang 2003 afdeling, der i dette efterår er gået fra sejr til sejr og hele tiden bliver bedre som trup

FCN Akademi har en klar linje i talentudviklingen hele vejen igennem, og der er et stort potentiale i alle årgangene. For FCN/Farum BK årgang 2003 har dette efterår således været helt fantastisk, både med hensyn til resultater og udvikling af den 15 mand store trup.

Efter sidste kamp i efteråret kunne holdet lade champagnepropperne springe som markering af et helt suverænt sjællandsmesterskab for U/13. Holdet vandt alle sine 11 kampe overbevisende med en samlet målscore på 69-11 foran Brøndby, Lyngby og KB.

U/13 træner Thor Herdal kan gøre status med stor tilfredshed:

– Vi har en talentfuld årgang med mange dygtige spillere og et godt mix af forskellige spilletyper. I efteråret har holdet især bygget på kombinationspillet, særligt omkring modstanderens felt. Vi har haft et stort fokus på at spille chancerne store og gjort meget ud af at udvikle vores udtryk med bolden.

– Vi skal være målsøgende, have hidsige løb i dybden og bruge hinanden til at spille mulighederne ind i feltet. Det har kastet en masse flotte holdmål af sig i løbet af sæsonen, og den kollektive tilgang til måden at skabe chancer på har været i en flot udvikling.

– Det er en gruppe med mange modne og mentalt stærke spillere, der går forrest på banen og udviser en stor vindermentalitet. Defensivt har holdet også rykket sig, særligt med en stor portion aggressivitet i duellerne og en øget forståelse omkring individuelle pres-principper, siger Thor Herdal.

U/13 har hidtil spillet 8-mands fodbold, men i den kommende periode skal holdet spille en masse 11 mands træningskampe, bl. a.på træningslejr til Manchester fra 23.  til 29. november. Her skal drengene prøve kræfter med Manchester Citys dygtigste U/13 hold. Drengene glæder sig vildt til at blive målt med et af Europas bedste ungdomshold.

Endvidere arrangerer U13 et kæmpe Futsal stævne for årgangene U11-U14 (Guarana Futsal Cup Denmark) 18.-20. december i Farum Arena, hvor der fortsat er åbent for tilmeldinger.

Ønsker man at følge U/13-holdet løbende, kommer der billeder, nyheder og videoklip på holdet populære Facebookside “FCN Elite 2003”: Klik HER

Udover sjællandsmesterskabet med maksimumpoint, kan U/13 se tilbage på følgende flotte resultater i efteråret:

Andenplads i Brøndby Cup i august.

Vinder af Smile Cup i Finland

Vinder af Niels Hald Cup i september med deltagelse af landets stærkeste klubber.

Videre til kvartfinalen i SBUs pokalturnering (kvart-finalen spilles i april 2016)

Deltagelse i 11 mands træningsstævne i Middelfart, hvor holdet bl. a. fik god erfaring mod internationale hold som Hamburger SV og Göteborg.