Emre Mor med U/19 landsholdet på Malta

Kategorier

Emre Mor kan få sin første Superligakamp på hjemmebane.

Danmarks U/19 landshold spiller i denne uge tre EM kvalifikationskampe på Malta

FC Nordsjælland har Emre Mor med i den trup, U/19 landstræner Bent Christensen Arensøe har taget med sig til Malta i denne uge for at spille tre kampe i den 1. EM-kvalifikationspulje.

Malta er vært for alle kampene, og i dag spiller Danmark mod Island. På torsdag gælder det opgøret mod værterne fra Malta, og søndag spilles sidste gruppekamp mod Israel. De to bedste fra gruppen går videre til forårets Eliterunde, der er sidste og afgørende kvalifikation til selve slutrunden til sommer.

Emre Mor har en god ballast med til landskampene, idet han blev matchvinder, da FCN fredag slog FCK 3-2 i U/19 Ligaen, som tigrene nu fører.

Fra FC Nordsjællands Superligatrup er der også fire spillere, der kan se frem til kampe i national tjeneste. Det er Stanislav Lobotka, der tager afsted til Slovakiet i morgen for at spille den vigtige U/21 kvalifikationskamp hjemme mod Holland på tirsdag.

Danmarks U/21 landshold skal også spille to EM kvalifikationskampe, ude mod Rumænien på fredag, og hjemme mod Armenien på Aalborg stadion tirsdag 17. november. Begge kampe spilles kl. 18.45, og hjemmekampen sendes på DR3. På det danske landshold er FCN repræsenteret ved Andreas Maxsø, Pascal Gregor og Marcus Ingvartsen.