Emre Mor med i alle tre U/19 landskampe

Kategorier

Emre Mor kan få sin første Superligakamp på hjemmebane.

Danmark kvalificerede sig til forårets Eliterunde med to uafgjorte kampe og en sejr i turneringen på Malta

FC Nordsjællands Emre Mor fik spilletid i alle tre kampe, da Danmark i turneringen på Malta i ugens løb sikrede sig den videre billet i EM-kvalifikationen.

Emre Mor startede på banen i den første kamp mod Island, der endte 1-1, og han kom på banen i 2. halvleg af næste kamp mod værterne fra Malta, der blev slået 3-0. Danmark sikrede så videre adgang til forårets Eliteround med 0-0 søndag mod Israel.

Her kom Emre Mor på banen i de sidste tyve minutter af kampen, hvor Danmark satsede på at sikre gruppens førsteplads med en sejr. Det lykkedes ikke, men 0-0 var nok til andenpladsen med fem point for tre kampe, og da de to bedste hold fra gruppen går videre, kan Danskerne med spænding se frem til lodtrækningen 3. december.

Læs mere om kampen HER