’Den Røde Tråd’ og det sociale arbejde i fokus

Kategorier

Det sociale engagement og lysten til at gøre en positiv forskel i nærområdet har altid været en del af FC Nordsjællands DNA. Det har betydet mange forskellige initiativer, og i 2009 lavede FCN et reelt samarbejde med Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital i Hillerød.

I 2013 iværksatte FCN ’Den Røde Tråd’, som er den fælles betegnelse for det CSR-arbejde som FCN foretager sig i regionen, og som samtidig er symbolet på sammenhængen mellem vores egne værdier ’Holdånd, Dedikation, Mod og Glæde’, og det positive arbejde, der laves hos vores CSR-partnere.

Nu tager FC Nordsjælland hul på et nyt projekt i samarbejde med Nordsjællands Hospital, som skal være med til at samle penge ind til fordel for Børne- og Ungeafdelingen på hospitalet.

Børneafdelingen på Nordsjællands Hospital ligger FC Nordsjælland hjerte meget nært, og der afholdes et par gange om året aktiviteter til stor glæde for alle som deltager. FCN har derfor besluttet at tage hul på et nyt projekt, som skal glæde og gavne børnene på afdelingen.

– Børnene på hospitalet bruger meget tid på at tegne, og da vi besøgte dem forleden dag var der lavet et tegneværksted. Vi har derfor i samarbejde med børneafdelingen besluttet at sælge tegningerne til vores partnere, hvor pengene går ubeskåret til børneafdelingen.

– Vi sætter trumf på indsatsen til kampen mod SønderjyskE på hjemmebane, hvor al indtægt fra salget af varme drikke også går ubeskåret til børneafdelingen. Vi håber derfor på en god opbakning fra hele Nordsjællands store netværk af partnere, fans og andre interessenter således at vi alle kan støtte op om det gode formål, fortæller Ole Palmå.

Du kan i videoen ovenfor se lidt om besøget på Nordsjællands Hospital, og høre om overvejelserne bag det nye projekt.

For at se billeder fra besøget på hospitalet, så tryk HER.