Billetsalget til årets sidste hjemmekamp mod Brøndby er startet

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Søndag den 6.december kl.16.00 spilles efterårets sidste kamp, og det bliver lidt af et brag i Farum Park, når holdet fra vestegenen kommer på besøg.

FC Nordsjælland stiller udover det normale udebaneafsnit, også et familieafsnit til rådighed for Brøndbys fans. Familieafsnittet for Brøndby fans er blevet en god tradition, og FCN glæder sig til at tage imod de mange Brøndby fans.

Good Hosting
Til opgøret vil der, som led i Alka Superligaens kampagne ’Det gode værtsskab’, blive budt pænt velkommen til alle Brøndby fans som kommer på Farum Park. Tiltaget er finansieret af Divisionsforeningen.

Det betyder at de første 500 tilskuere, som kommer ind på stadion vil kunne få en grillpølse med 2 brød gratis. Tilskuerne vil få én coin, som kan anvendes i boderne. 

Billetpriser:

Voksen: Kr. 125,-
Børn/Unge: (8-17 år): Kr. 50,-

Priser for køb af billetter i billethusene ved stadion:

Voksne: Kr. 145,-
Børn/Unge (8-17år): Kr. 70,-

KØB DIN BILLET HER

Ordensreglementet i Farum Park

FC Nordsjælland skal gøre opmærksom på ordensreglementet i Farum Park, som kan læses HER.

FCN gør som altid opmærksom på at har du købt billetter til tribune A, D eller FCN-afsnit på C-tribunen, er det ikke tilladt at bære udeholdets farver eller logo. Har du købt billetter til udeholdets afsnit (stemning- og/eller evt. familieafsnit), er det ikke tilladt at bære hjemmeholdets farver eller logo.
Til kampe mod Brøndby har tilhængere af udeholdet kun adgang til udeholdets afsnit. 
Brud på ovenstående kan medføre bortvisning fra stadion. Billetkøb vil ikke blive godtgjort. Har du karantæne vil billetter ligeledes ikke blive godtgjort.

Alle gæster bedes medbringe ID med billede som kan bekræfte alder.

Stadion åbner halvanden time før kickoff, dvs. kl.14.30.

Billetinfoplakat FCN BIF december