Både U/19 og U/17 tog tre point med hjem fra Aarhus

Kategorier

Adnan Mohammad bragte FCN foran 1-0 mod AGF

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland vandt 3-0 over AGF i U/19 Ligaen og 4-0 i U/17 Ligaen. Dermed er begge mandskaber med helt fremme inden efterårets sidste to spillerunder

U/19 Liga: AGF-FCN 0-3 (0-2)
Mål: 30. minut 0-1 Adnan Mohammad. 44. minut 0-2 Andreas Skovgaard. 60. minut 0-3 Lucas Haren.

FC Nordsjælland er fortsat ubesejret og fik sin tredje sejr i træk med 3-0 i lørdagens udekamp mod AGF. Dermed er FCN også på en flot førsteplads i U/19 Ligaen før efterårets to sidste spillerunder og kan sikre en solid udgangsposition til forårssæsonen.

FCN havde ellers svært ved at finde sit vante spil i 1. halvleg i Aarhus, og føringen på 2-0 til FCN ved pausen var ikke helt dækkende for den jævnbyrdige 1. halvleg.

Men FCN slog til på sine chancer, og efter en halv time bragte Adnan Mohammad FCN foran 1-0 på oplæg fra Victor Nelsson. Kort før pausen blev det 2-0 til FCN på en indøvet detalje, hvor Andreas Skovgaard udnyttede oplægget fra Emre Mor.

I 2. halvleg fik FC Nordsjælland meget bedre gang i det vante positionsspil og styrede kampen. FCN skabte også mange chancer, men det lykkedes kun at udnytte en enkelt ved Lucas Haren med Adnan Mohammad som assist efter en times spil.

U/19 træner Morten Karlsen havde grund til at være tilfreds:

– Det var en god indsats af drengene, og det er også et godt udtryk at gå ud og vinde på en dag, hvor holdet ikke spiller op til sit bedste. Vi spillede ikke specielt godt i 1. halvleg, så det var lidt paradoksalt, at det var før pausen, at vi bragte os foran 2-0.

– Men vi rettede fejlene, og 2. halvleg kørte meget bedre. Efter pausen var det på vores præmisser, og vi kunne godt have scoret flere mål. Det var tredje sejr i træk, og vi er fortsat ubesejrede. Det viser, at holdet er fokuseret hver gang, siger Morten Karlsen.

U/19 spiller hjemme mod OB på lørdag 28. september kl. 13.00.

Se målene HER

U/17 Liga: AGF-FCN 0-4 (0-1)
Mål: 34. minut 0-1 Christian Jensen. 44. minut 0-2 Christian Jensen. 50. minut 0-3 Niklas Kristiansen. 67. minut 0-4 Nikolai Frederiksen.

FC Nordsjællands U/17 mandskab vandt 4-0 i Aarhus over AGF og rykker med sejren frem på andenpladsen i U/17 Ligaen.

Straks fra start satte FC Nordsjælland sig på spillet. AGF kom lidt afventende ud til kampen, og det passede de unge tigre perfekt. FCN-overtaget i både spil og chancer burde have givet en større føring ved pausen end det ene mål til 1-0 ved Christian Jensen efter godt en halv times spil.

Men straks i 2. halvleg gik det stærkt med scoringerne for FCN. Christian Jensen nettede for anden gang i kampen til 2-0 på et super oplæg fra Andreas Olsen, og kort efter blev det 3-0 på en sand perle. Bolden blev spillet igennem hele vejen nede bagfra hvor Magnus Wørts spillede Christian Jensen, der sendte Nicklas Jakobsen afsted i dybden. På hans præcise indlæg kunne Niklas Kristiansen let sende bolden i det tomme mål.

4-0 målet midt 2. halvleg var også flot og blev scoret af Nikolai Frederiksen efter en super stikning fra Magnus Wørts, der var med fremme ved en standardsituation.

– Vi var lidt overraskede over, at AGF gav os så meget rum at spille i fra kampens start, men det passede os rigtig fint. Samlet set var udtrykket godt, men vi kan spille endnu bedre, og vi burde have lavet flere mål. Presspillet og genpressituationerne var i høj grad med til at stresse AGF, så de lavede fejl, vi kunne udnytte, siger U/17 træner Kasper Kurland.

Også U/17 har to spillerunder tilbage i efterårssæsonen og møder OB hjemme i Farum Park på lørdag kl. 15.15.

Se målene HER