Allerød FK hyldes i pausen mod SønderjyskE

Kategorier

FC Nordsjælland var tidligere på året på besøg i Allerød.

FC Nordsjællands gode samarbejdsklub, Allerød FK, har af DBU Sjælland fået prisen som årets bedste klub til arbejdet med de helt små fodboldspillere.

Den pris ønsker FC Nordsjælland at hylde Allerød FK for, og det betyder at klubben vil blive hyldet og modtage en gave i pausen af kampen mod SønderjyskE.

FCN håber på at rigtig mange vil være med til at give Allerød den hyldest, som klubben fortjener for deres arbejde.

For en velfungerende fodboldklub handler det i høj grad om at rekruttere spillerne i en meget tidlig alder, give dem lyst til fodboldspillet og forme dem med moderne lege- og træningsprincipper. Alt dette lever Allerød FK i høj grad op til, og nu er klubben også præmieret af DBU Sjælland som Årets Børneklub 2015 for sit høje aktivitetsniveau med stor kvalitet i træningen.

Allerød FK har i mange år været en velfungerende medlemsklub i Fodbold Samarbejde Nordsjælland, og FCN ønsker sin gode samarbejdsklub stort tillykke med den velfortjente pris. Allerød FK har gennem alle årene flittigt benyttet sig af alle de gode tilbud i Fodbold Samarbejde Nordsjælland.

Du kan købe billet til kampen mod SønderjyskE HER.