Tillykke til Allerød FK som Årets Børneklub 2015

Kategorier

FC Nordsjælland var tidligere på året på besøg i Allerød.

FC Nordsjælland gode samarbejdsklub, Allerød FK, har af DBU Sjælland fået prisen som årets bedste klub til arbejdet med de helt små fodboldspillere.

For en velfungerende fodboldklub handler det i høj grad om at rekruttere spillerne i en meget tidlig alder, give dem lyst til fodboldspillet og forme dem med moderne lege- og træningsprincipper. Alt dette lever Allerød FK i høj grad op til, og nu er klubben også præmieret af DBU Sjælland som Årets Børneklub 2015 for sit høje aktivitetsniveau med stor kvalitet i træningen.

Allerød FK har i mange år været en velfungerende medlemsklub i Fodbold Samarbejde Nordsjælland, og FCN ønsker sin gode samarbejdsklub stort tillykke med den velfortjente pris. Allerød FK har gennem alle årene flittigt benyttet sig af alle de gode tilbud i Fodbold Samarbejde Nordsjælland.

FCN besøgte i august fodboldskolen i Allerød, hvor topscorer Bruninho og målmand David Jensen skrev autografer og deltog i legen med bolden sammen med klubmaskotten Timba. I forbindelse med én af de kommende Superligakampe i Farum Park vil FCN også gerne markere den fornemme pris til Allerød FK med en hyldest.

Læs HER om kåringen af Allerød FK som Årets Børneklub 2015