Tag i Farum Park og vind billetter til Danmark-Sverige

Kategorier

I de kommende tre runder i Alka Superliga, Bet25 Liga og KanalSport Divisionen kan du som tilskuer vinde billetter til EM play off kampen mod Sverige den 17. november.

Nabobrag, arvefjendeopgør og kampen om Skandinavien. De dramatiske overskrifter står i kø til landskampen den 17. november, hvor Danmark møder Sverige i den afgørende kamp om en EM billet. Interessen for kampen er enorm, og nu har du mulighed for at vinde billetter til kampen.

Hvordan får jeg fingre i billetterne
Det eneste, du skal gøre, er at tage i Farum Park på søndag når FC Nordsjælland møder AaB den 25.oktober kl.13.30. Du skal henvende dig i FCN Fanbaren, hvor der ligger en række flyers med nogle vilkårlige lotterinumre på. Du udfylder blot denne flyer med dine oplysninger, og afleverer den i Fanbaren. I løbet af 1. halvleg bliver der så udtrukket fire vindere, som bliver annonceret via storskærmen, og i pausen skal de fire vindere komme ned på banen, hvor de får overrakt deres præmie.

I den kommende weekend er der billetter på spil i følgende kampe.

Fredag d. 23. oktober:
Skive – FC Fredericia

Lørdag d. 24. oktober:
Jammerbugt FC – Thisted
Brabrand – Skovbakken

Søndag d. 25. oktober
FC Nordsjælland – AaB
SønderjyskE – FC København
Brøndby – FC Midtjylland
Avarta – AB
Holbæk – Hvidovre
Fremad Amager – Nykøbing FC