Sjette sejr i træk til U/17

Kategorier

FCN vandt sikkert 3-0 hjemme over Haderslev i U/17 Ligaen, og dermed fastholder tigrene andenpladsen.

U/17 Liga: FCN-Haderslev 3-0 (2-0)
Mål: 13. minut 1-0 Karim El- Haddouchi. 34. minut 2-0 Mikkel Damsgaard. 66. minut 3-0 Andreas Olsen (straffe).

Trods rigtig mange udskiftninger grundet skader, skolerejser og karantæne leverede FCN U/17 igen en fin holdpræstation og vandt for sjette gang i træk. Det blev til 3-0 hjemme over Haderslev i en kamp, hvor FCN kom foran allerede efter godt ti minutters spil og siden havde god kontrol over begivenhederne.

Opspillet til 1-0 målet startede ved keeper Oliver Thorup, der satte spillet fint i gang og med hurtigt spil i venstre side via Mikkel Damsgaard og Victor Gaardboe blev bolden spillet i dybden til Karim El-Haddouchi, der prikkede den i nettet.

Og målet til 2-0 i det 34 minut var næsten endnu flottere. Kasper Jørgensen sendte Andreas Olsen afsted i højre side, og han spillede bande med Nicklas Jakobsen, der med stor overblik spillede chancen endnu større ved at lægge bolden til siden, hvor Mikkel Damsgaard havde let ved at score. Et klassemål.

2. halvleg bød ikke på ligeså sprudlende spil, men FCN-sejren var aldrig i fare, og den blev endeligt sikret, da Andreas Olsen, fritspillet af Magnus Wørts, blev fældet til straffespark. Andreas Olsen eksekverede sikkert selv fra 11 meter pletten til 3-0.

Cheftræner Kasper Kurland var godt tilfreds med indsatsen:

– Vi havde måttet ændre meget på holdet, men vi gjorde det alligevel fint mod de fysisk stærkere jyder. 1. halvleg skabte vi flere gode målchancer og lavede et par flotte mål. I 2. halvleg forsvarede vi os ved at holde godt fast i bolden og spille den rundt, så vi hele tiden havde kontrol over kampen, siger Kasper Kurland.

FCN U/17 tabte sæsonens første kamp men har siden vundet seks kampe i træk og ligger på andenpladsen i Ligaen. Næste opgave er udekamp på lørdag i Lyngby kl. 15.15, umiddelbart efter FC Nordsjællands U/19 kamp i Lyngby kl.13.