Sikker sejr til U/17, og U/19 spillede uafgjort

Kategorier

Lyngby Stadion, Bane 1, Resultat 1-1. FC Nordsjælland vinder sølvmedaljer

Både U/17 og U/19 holder fast i toppen af Ligaerne. U/17 med 4-1 hjemme over Silkeborg og U/19 som fortsat ubesejret efter 2-2 mod Silkeborg.

U/19 Liga: FCN-Silkeborg 2-2 (0-0)
Mål: 55. minut: Oliver Miltoft. 73. minut 2-0 Benjamin Lund. 82. minut 2-1. 91. minut 2-2.

FCN startede rigtig godt, men fik ikke scoret, og så blev kampen noget mere jævnbyrdig i resten af 1. halvleg, hvor spillet heller ikke var så prangende. Fra 2. halvlegs start fandt de unge tigre tilbage til noget af det gode spil, og det gav udbytte ti minutter efter pausen. Oliver Miltoft pressede Silkeborgs keeper så hårdt, at han fik tacklet bolden i mål til 1-0.

Det blev også fortjent 2-0 til FCN midt i 2. halvleg ved Benjamin Lund efter en god bold fra Gustav Harlev. Det, der lignede en sejr til FCN, blev dog forvandlet i kampens sidste ti minutter. Silkeborg fik reduceret i det 82. minut, og i tillægstiden lykkeds det også gæsterne at få udlignet til 2-2.

– Det er lidt bittert at sætte point til, når udligningen falder så sent. Og jeg syntes faktisk, vi bevarede roen fint efter deres reducering og havde chancerne for at lukke kampen på kontra, inden de udlignede.

– Vi har nu en kamppause på tre uger og fik også set, at der er noget at arbejde med. Men alt i alt må vi være tilfredse med sæsonen hidtil. Vi er fortsat ubesejrede og videre i pokalen, og nu arbejder vi på at være skarpe til fortsættelsen om tre uger, siger U/19 træner Morten Karlsen.

U/17 Liga: FCN-Silkeborg 4-1 (1-0)
Mål: Niklas Kristiansen 3 mål og Karim El-Haddouch 1

U/17 drengene fra FCN havde glimrende styr på kampen fra start til slut. Det blev dog trods mange målchancer kun til en enkelt scoring ved Niklas Kristiansen før pausen.

I 2. halvleg gik det noget særkere med målscoringen for FCN, der fortsat var klart dominerende i kampen. To mål mere af Niklas Kristiansen og et af Karim El-Haddouc bragte FCN på 4-0, inden gæsterne fik lov at pynte lidt med en scoring mod slutningen af kampen.

– Det var en fin præstation af holdet, og vi skabte så mange afslutninger, at sejren bude have været større. Men vi skød for meget lige på deres keeper, og så forsømte vi også i flere situationer at spille chancerne større, inden vi afsluttede, siger U/17 træner Kasper Kurland.

FCN U/17 har nu fire sejre i træk efter nederlaget i sæsonpremieren og ligger med fem kampe 12 point som en del af toppen i Ligaen. Næste opgave er udekamp mod HB Køge lørdag 17. oktober.

Se målene HER