Placeringspenge på spil i 11. runde

Kategorier

Superliga: FC Nordsjælland mod AGF - 27.09.15

Efter 11 spillerunder afregnes første del af sæsonens TV-penge, og fordelingen mellem klubberne afhænger af placeringen.

Hvis det lykkes FCN at slå OB i fredagens kamp, vil tigrene nå op på 19 point for de første 11 kampe og dermed tangere pointhøsten fra de to sæsoner, hvor FC Nordsjælland snuppede guld i 2011/12 og sølv året efter.

Det vil i så fald også kun være ét point fra rekorden fra sidste sæson, hvor de første 11 kampe gav 20 point. Placeringen efter netop 11. spillerunde er ekstra vigtig, fordi det er sæsonens første milepæl, hvor alle holdene har mødt hinanden én gang og første del af TV-pengene fordeles mellem de 12 klubber efter placering.

Der er altså ekstra meget på spil i kampen mod OB fredag kl. 18 i Farum Park, idet Alka Superligaen i øjeblikket er så tæt, at FCN kan have en placering fra nr. 2 til nr. 9 alt efter resultaterne i denne spillerunde. Næste afregning for TV-penge kommer først til foråret efter 22 kampe og igen til slut efter 33 kampe.

Skemaet herunder viser FC Nordsjællands pointhøst efter 11 kampe i samtlige sæsoner i Superligaen:

Statistik_11_kampe