Peter Vindahl: Fantastisk at snuse til Superliga

Kategorier

17-årige Peter Vindahl Jensen, der tidligere har spillet i FCN’s samarbejdsklub Helsingør og Hørsholm, har i de seneste uger været oppe og snuse til Superliga-holdet i FC Nordsjælland, og har også været med på bænken eftersom Alex Runarsson er skadet i øjeblikket. Det er naturligvis stort for den talentfulde keeper.

– Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var fire år gammel, så det er selvfølgelig rigtig stort for mig at få lov at komme op og træne med Superliga-holdet her den seneste tid. Jeg har rykket mig rigtig meget, siden jeg kom til klubben, så jeg er rigtig glad for at være her.

Peter Vindahl Jensen har fået sin fodboldopdragelse i Helsingør, der er samarbejdsklub med FCN, og har også både været i Hørsholm og Lyngby BK.

– Det har været sjovt at komme op og træne med dem, jeg plejer at se i fjernsynet, og efter et par dage  har jeg jo også fundet ud af, at de også bare er mennesker, og jeg er blevet taget rigtig godt imod, fortæller U/19-keeperen.

Peter Vindahl Jensen har siddet på bænken de seneste par kampe for Superliga-holdet og har senest spillet reserveholdskampen mod BIF mandag, som FCN tabte knebent 1-0.