Ólafur: Jagter en perlerække af gode kampe

Kategorier

– De gode resultater har givet os selvtillid, men vi skal stadig kæmpe hårdt for det i hver eneste kamp, siger FC Nordsjællands cheftræner før kampen i morgen kl. 18 i Farum Park mod OB.

Ólafur Kristjánsson har haft god grund til at smile efter de seneste tre kampe, der har givet ni point og nul mål scoret imod FCN. Men han holder trods medgangen begge ben solidt plantet på islandsk klippegrund, og det indskærper han også overfor sine spillere:

– Vi skal gå ydmygt til hver eneste opgave. Det er de dyder, der har fået os til at præstere som hold i de seneste kampe, og dem skal vi holde fast i. Vi skal være skarpe og holde fart i spillet.

– På den måde skal vi udnytte den selvtillid, sejrene har givet os, men intet kommer af sig selv. Modstanderne kommer også med en strategi om at vinde, og OB har rigtig mange gode individualister.

– Vi må holde fokus på os selv og på at præstere i hver kamp. Vi jagter en perlerække af gode kampe og vil så gerne give publikum i Farum Park en god oplevelse igen. Opbakningen fra tilskuerne var flot i søndags, og forhåbentlig bliver det lige så godt igen mod OB, siger Ólafur Kristjánsson.