Lobotka og Adam Örn spillede fuld tid

Kategorier

Farum Park. Resultat 0-2

Stanislav Lobotka var med til at vinde 2-0 over Cypern med Slovakiets U/21 landshold, mens Adam Örn Arnarson vandt 1-0 med Island over Ukraine i U/21 EM-kvalifikationsturneringen.

Der er fuld gang i kvalifikationsturneringen til EM for U/21 landshold, og FC Nordsjælland har udover fire spillere på det danske landshold også repræsentation på både det slovakiske og islandske U/21 landshold.

Stanislav Lobotka spillede alle 90 minutter for Slovakiet i går og kunne glæde sig over en sejr på 2-0 hjemme over Cypern. Slovakiet skal spille igen på søndag, og det bliver nok en lidt vanskeligere opgave på udebane mod Holland.

Også Adam Örn Arnarson fik fuld spilletid, da Islands U/21 landshold i går vandt 1-0 på udebane over Ukraine. Island fører nu sin gruppe med 10 point for de første fire kampe, og på tirsdag gælder det så endnu en svær udekamp mod Skotland, der ligger på gruppens andenplads.

De fire FCN-spillere på Danmarks U/21 landshold, Andreas Maxsø, Pascal Gregor, Marcus Ingvartsen og Emiliano Marcondes, kan se frem til første EM-kvalifikationskamp i aften mod Wales på Aalborg stadion. Kampen spilles kl. 18.45 og vises på DR3. Danmark spiller igen samme sted på tirsdag mod Bulgarien.