John: Vi skal slå tilbage mod AaB

Kategorier

Joshua John glæder sig til kampen mod AaB på søndag, hvor FC Nordsjælland skal tilbage på sporet efter to kampe uden sejr.

– Jeg glæder mig rigtig meget til kampen på søndag mod AaB. Det er en god chance for os til at komme tilbage på sporet, og som fodboldspiller vil man rigtig gerne hurtig i kamp igen efter et nederlag, så vi skal slå tilbage mod AaB. Og hvis vi leverer en god, koncenteret indsats, så ved vi, at vi er gode på hjemmebane, og det plejer at skaffe os tre point.

– AaB er et godt hold, der også gerne vil spille fodbold. Det betyder, at kampene under normale omstændigheder bliver meget levende med spil frem og tilbage. Det betyder, at der også bliver en del plads, og det skal vi forsøge at udnytte, men samtidig er det vigtigt, at vi som hold står sammen defensivt, så vi bliver svære at nedbryde.

Kampen spilles på søndag kl. 13.30 i Farum Park

Køb din billet til kampen her: http://billetter.fcn.dk