Galleri: Se billeder fra 3-0 sejren over AaB

Kategorier

FC Nordsjælland vendte søndag tilbage på sejrssporet hjemme i Farum Park, hvor holdet vandt 3-0 over AaB. Bruninho gav efter 20 minutter FCN føringen, efter et godt pres, hvor angriberen selv driblede hele vejen mod mål og forbi Nicolai Larsen i målet og sparkede den ind med højrebenet. I 2.halvleg scorede Bruninho igen til 2-0, da han efter endnu et godt pres fra midtbanen fik fat i bolden og til sidst sparkede den tørt ind med venstrebenet.

Joshua John kom ind og afgjorde kampen med scoringen til 3-0, da han 1 mod 1 satte sin modstander af og resolut sparkede den op i nettaget med venstrebenet. Flot aktion af hollænderen, som har været ude med en skade i godt 5 uger.

Du kan nedenfor se billeder fra kampen nedenfor, de er taget af boesenfoto.dk og rieneuchs.dk.