Forsvarsløse FCN fik en lussing

Kategorier

Trods en føring på 1-0 faldt det hele sammen for FC Nordsjælland, der måtte indkassere et nederlag på hele 1-5 til et veloplagt OB-mandskab

Efter tre sejre på stribe og tre kampe uden scoringer imod, gik det helt galt for FC Nordsjælland i hjemmekampen mod OB. FCN kom foran 1-0 ved Martin Vingaard på et lynangreb efter 17 minutters spil, og på det tidspunkt lignede det en fortsættelse af den gode stime.

FCN havde også en stor chance for at score til 2-0, men “Gudi” Thorarinsson sparkede over, og så rykkede Falk ud til fordel for OB i stedet. Rasmus Falk tog i det 22. minut et sololøb, som først stoppede, da Andreas Maxsø fik spændt ben for den fodrappe fynbo inde i feltet. Rasmus Festersen scorede stensikkert til 1-1 fra 11 meter pletten.

Og så gik der kun syv minutter, før gæsterne slog til igen ved Rasmus Festersen, der udnyttede en frispilning fra Falk til 2-1, som også var stillingen ved pausen, selv om FCN ihærdigt forsøgte at slå tilbage i 1. halvlegs sidste kvarter.

FCN forsøgte fra 2. halvlegs start at vende slagets skæve gang, men der var ikke mange ideer i angrebsspillet, og derfor blev det ikke til åbne målchancer trods overtag i spillet. Til gengæld virkede FCN mere og mere sårbar defensivt, og midt i 2. halvleg gik det galt igen, da Rasmus Festersen tog en fornem solotur med bolden, afdriblede flere FCN-forsvarere og sparkede bolden koldt i kassen.

Fra det tidspunkt virkede FCN mere og mere forsvarsløs med halvhjertet indsats i nærkampene, så der ved hvert eneste boldtab var plads til de mere og mere hidsige OB-angreb. Alt for let fik store Kenneth Zohore plads til at sparke bolden i kassen til 4-1 og i tillægstiden blev det 5-1 til OB, da et helt splittet forsvar gav Mathias Greve oceaner af plads.

Det var et meget smerteligt nederlag for FCN, der desværre slet ikke fik fulgt op på de gode præstationer fra de tidligere kampe. Nu er der landskamppause og tid til at genfinde de gode takter og holdorganisationen, så tigrene står tændte og skarpe igen den 18. oktober i Århus mod AGF.

Kampens gang minut for minut:

Se HER

Lagde du mærke til:

…at FC Nordsjællands og Superligaens topscorer Bruninho blev hædret som månedens spiller i september, kåret af TV-selskaberne.

Hørt på spillergangen:

Martin Vingaard gav FCN en god start med et flot mål til 1-0, men det blev desværre slet ikke fulgt op, og det var en flok meget skuffede FCN-spillere, der så tilbage på lussingen. Martin Vingaard satte disse ord på indsatsen:

– Vi er slet ikke der, hvor vi skal være i dag. Alt det gode fra de foregående kampe var væk. Vi står ikke på banen, som vi skal, og vi holder heller ikke de indbyrdes aftaler.

– Fodboldkampe vindes på hårdt arbejde, men det leverede vi ikke i dag. Og selv om vi kom foran, lukkede vi dem ind i kampen igen, siger Martin Vingaard, der blev kåret som bedste FCN-spiller af Man og the Match partner HM Byggeselskab.

Statistisk set:

Boldbesiddelse:
FCN: 56% – OB: 44%
Skud:
FCN: 8 – OB: 16
Skud på mål:
FCN: 2  – OB: 7
Hjørnespark:
FCN: 5  – OB: 6

Matchfacts

HER