Flashback: Bruninho sakse og talentfuldt solomål

Kategorier

FC Nordsjælland skal på søndag kl.13.30 spille mod AaB i Farum Park, og vi har været i arkivet og kigget på seneste opgør mod AaB her i Farum Park.

Det var i denne sæsons tredje runde, hvor aalborgenserne var på besøg. Det var Bruninhos første hjemmebane kamp i Farum Park, og brasilianeren imponerede med et flot saksespark i kampen, hvor han var tæt på at score. Lidt senere i kampen fik han dog scoret sig første mål i den røde FCN-trøje, da han køligt udnyttede en chance i feltet. I 2.halvleg slog talentfulde Marcus Ingvartsen til med lidt af et solomål, da han driblede fra midten af banen med to AaB’ere hængende på ryggen og til sidst sparkede bolden i målet.

Kasper Risgaard reducerede i sidste minut af kampen, og FCN nappede derfor de tre point i kampen. På søndag skal tigerne igen på jagt efter de tre point, og du kan være med til at hjælpe holdet til sejr ved at komme på stadion.

KØB DIN BILLET HER.