FCN U/17 holder fast i toppen med storsejr

Kategorier

På Workshop 4 kan deltagerne møde FC Nordsjællands U/17 cheftræner Kasper Kurland til inspirerende træning.

U/17 vandt 5-1 på udebane over HB Køge, og det var holdets femte sejr i træk.

U/17 Liga: HB Køge-FCN 1-5 (0-1)
Mål: 28. minut 0-1 Andreas Olsen. 43. minut 0-2 Andreas Olsen. 71. minut 0-3 Karim El-Haddouch. 72. minut 0-4 Christian Jensen. 78. minut 1-4. 79. minut 1-5 Andreas Olsen

FC Nordsjællands U/17 drenge indledte sæsonen med et nederlag, men siden har de vundet fem kampe i træk og er nu med helt fremme i toppen af U/17 Ligaen.

Sejren i lørdags var særdeles overbevisende med 5-1 på udebane mod HB Køge. Kampen blev afviklet på Køge stadion på en rigtig god bane, og i starten af kampen forsøgte hjemmeholdet at lægge pres på FCN. Det lykkedes også i en periode, og begge hold skabte nogle åbne scoringsmuligheder i det første kvarter.

FCN-keeper Oliver Thorup leverede to super redninger, der holdt HB Køge fra scoring, og i den anden ende af banen brændte FCN sine muligheder. Men efter knap en halv times spil lykkedes det FCN at finde vej til målet ved Andreas Olsen. Og herefter fik FCN lagt et tungt pres på HB Køge.

Det blev ved det ene mål før pausen, men kort inde i 2. halvleg var Andreas Olsen på spil igen og øgede til 2-0. FCN styrede begivenhederne i 2. halvleg og kom på både 3-0 og 4-0 ved Karim El-Haddouch og Christian Jensen, inden HB Køge fik et trøstmål. Andreas Olsen lukkede kort før tid festen med sin tredje scoring til 5-1, dog med lidt hjælp fra en HB Køge-forsvarer.

– Det var en super sejr og en flot indsats af hele holdet, men vi har stadig meget at arbejde videre med. Blandt andet var HB Køges scoring efter hjørnespark en gentagelse af tidligere kampes fejl, så der er noget, vi skal have rettet op på, siger cheftræner Kasper Kurland.

Hans tropper skal allerede i aktion igen på lørdag kl. 13.15 hjemme i Farum Park mod Haderslev.