FCN styrker konkurrencen i forsvaret

Kategorier

22-årige Jonathan Vervoort er nyeste tilgang til FC Nordsjælland-truppen, og kontrakten løber indtil sommer. Belgieren har trænet med FCN-truppen de seneste 14 dage.

Sportschef Carsten V. Jensen:

– Jonathan kommer ind for at styrke konkurrencen i forsvaret. Selvom han har været uden kamp i et stykke tid, har han vist gode takter i træningen og reserveholdskampene. Han kommer fra en god skole i Belgien, hvor han er uddannet hos Anderlecht.

– Han er en meget atletisk spiller, som er aggressiv i sit forsvarsspil og samtidig rolig med bolden. Han skal tage konkurrencen op med vores andre spillere i forsvaret, og presse dem yderligere, fortæller CV.

Jonathan Vervoort bliver den første belgier i FC Nordsjælland, og vil optræde i trøje nummer 30. Belgieren har fire U/21-landsholdskampe på CV’et og har tidligere optrådt for Anderlecht, FC Eindhoven og Charleroi.

Vervoort sidder allerede med på bænken til aftenens kamp på udebane mod Esbjerg fB.

Facts om Jonathan Vervoort:

Født: 13.08-1993
Nationalitet: Belgien
Position: Forsvarsspiller
Højde og vægt: 184 cm og 78 kg
U/-landskampe: 20
Tidligere klubber: Anderlecht, FC Eindhoven og Sporting Charleroi