FCN-reserver sejrede sikkert over FCK

Kategorier

Mandag eftermiddag bød på træningskamp på Frederiksberg, hvor FCN og FCK havde arrangeret spilletid til begge holds reserver og U/19-spillere.

FC Nordsjælland stillede med et ungt og slagkraftigt mandskab, som også kampen igennem havde overtaget og 2-0 sejren kunne meget nemt have blevet endnu større hvis skarpheden havde været på plads.

Souheib Dhaflaoui bragte FCN foran efter 27 minutter, da han efter et FCN-press på snedigste vis fik afsluttet venstre om FCK-målmanden for kort hold. I det 33 minut blev der begået straffespark på Marcus Ingvartsen, som afdriblede FCK målmanden og blev nedlagt. Emiliano Marcondes sparkede straffesparket sikkert i nettet til 2-0.

FCN forsatte resten af 1.halvleg med at stresse FCK-spillerne, og det kunne nemt have været blevet til mange flere mål.

2.halvleg bød på lidt flere udskiftninger, og strukturen faldt lidt i spillet, men FCN-chancerne manglede ikke. Det var konstant et FCN-hold, som var et skridt foran FCK-spillerne. Men det blev alligevel ikke til flere mål.

First Team Coach Peter Feher om kampen:

– Altid en fornøjelse at spille kampe mod FCK, niveauet er højt og der er god intensitet. Drengene spillede en god kamp, hvor de arbejdede godt for hinanden og relationerne var gode. Jeg er glad for at se, at de virkelig arbejder igennem og får løbet de ekstra meter det kræver for at skabe overtal på de rigtige områder. 2.halvleg blev lidt mere frem og tilbage, men vi skal selvfølgelig scorer mange flere mål end vi gjorde. Men generelt en godkendt præstation, hvor flere fik vist sig frem, fortalte Peter Feher efter kampen.

FC Nordsjællands startopstilling:
Peter Vindahl
Jonathan Vervoort
Pascal Gregor
Nicklas Mouritsen
Mads ‘Mini’ Pedersen
Christian ‘TK’ Køhler
Mathias Jensen
Emiliano Marcondes
Oliver Thychosen
Souheib Dhaflaoui
Marcus Ingvartsen

Bænken:
Thomas Gall
Andreas Skovgaard
Viktor Tranberg
Victor Nelson
Adnan Mohammad
Johannes Ritter