FCN har 5 spillere til U/18 landsholdssamling

Kategorier

Danmarks U/18 landshold er i dag og i morgen samlet til fællestræning i Tilst, og hele 20% af den samlede landsholdstyrke kommer fra FC Nordsjælland.

Henrik Clausen har som træner for Danmarks U/18 landshold ikke nogen kampe at sigte mod i resten af året, og samlingen i Tilst er også årets sidste samling for U/18 landsholdet.

FCN har hele 5 spillere med i den 25 mand store U/18 landsholdstrup, og dermed er FCN den klub med klart flest spillere i truppen.

De fem FCN-spillere er målmand Peter Vindahl Jensen, Daniel Skov, Jakob Johansson, Victor Nelsson og Emil Damgaard.

Peter Vindahl Jensen er i øjeblikket også reservekeeper for FCN i Superligaen, og han kommer derfor allerede retur fra Tilst efter dagens træning, så han onsdag kan være med i FC Nordsjællands træning frem mod Superligakampen i Esbjerg fredag aften.

De øvrige fire deltager i U/18 landsholdssamlingen onsdag og er retur til træning i Farum Park torsdag.

Fire af de fem FCN-spillere i U/18 landsholdstruppen har en fortid i FC Nordsjællands samarbejdsklubber og er således også et produkt af Fodbold Samarbejde Nordsjælland:

Daniel Skov har spillet for Helsinge, inden han kom til FCN/Farum Elite som U/13 spiller. Victor Nelsson fra Hornbæk kom også til klubben som U/13, mens Emil Damgaard skiftede fra Ganløse allerede som U/11. Målmand Peter Vindahl Jensen spillede for Helsingør, inden han som U/17 skiftede til FCN.