FCN.dk nomineret til Årets WordPress site 2015

Kategorier

FC Nordsjælland skiftede tidligere på sommeren nyt website, og det er faldet i god smag hos juryen for årets Word Camp, som skal nominere de sites, som de mener fortjener at komme med i feltet til Årets WordPress site 2015.

FCN har i samarbejde med Peytz&Co lavet det nye fcn.dk. Den nye side har til fokus at bringe det visuelle mere i øjenhøjde, med mange flotte billeder, som ofte hænger sammen med de historier, vi præsenterer på fcn.dk. Derudover er der skabt et større nyhedsoverblik, så det er nemmere at finde nyheder om Superliga-holdet, Akademiet, FCN TV eller FSN.

Den nye side ændrer karakter, jo tættere man kommer på en kampdag. FC Nordsjællands sociale medie platforme er blevet bragt mere i øjenhøjde, og fcn.dk er også blevet responsivt, så den automatisk tilpasser sig den tablet, som du vælger at tilgå siden med.

Om Word Campen
Af de 33 tilmeldte sites i 6 kategorier, har jurien nu vurderet og stemt. Det er nu slaget skal stå om titlen som Årets Danske WordPress site anno 2015.

Vi kan nu afslører det site i hver kategori, der har fået flest point af juryen og som derfor går videre til publikumsafstemningen. Ved stemmelighed går begge sites videre.

MEDIE/NYHEDSSIDE
fcn.dk

WEBSHOP

kuppi.dk

minikrea.dk

UDDANNELSE/OFFENTLIG
disabroad.org

FIRMA
nktphotonics.com

PORTFOLIO
maydayfilm.dk

ALTERNATIV (SPECIAL)
p-noise.com

AFSTEMNINGEN

De 5 jurymedlemmer, Mark Thomas Gazel, Jesper Søholm, Patrick Hesselberg, Milene Rose Holm & Malene Hald har vurderet alle indkomne sites og givet en score på en skale fra 1 til 5, hvor 5 er bedst.

På selve WordCampen skal publikum vælge mellem kategori-vinderene, og sitet med flest stemmer bliver kåret som Årets Danske WP 2015 og får overrakt den eftertragtede WordPress-pokal som afslutning på WordCamp søndag d. 4. oktober.