Emiliano også med på U/21 landsholdet

Kategorier

De fire FCN'er er klar til at sætte kursen mod Dubai i januar.

Efter weekendens ligakampe rundt omkring i Europa kan diverse landstrænere gøre endeligt status over trupperne og supplere efter skader. Det betyder blandt andet, at FC Nordsjællands i forvejen store repræsentation på Danmarks U/21 landshold øges fra tre til fire.

Emiliano Marcondes er blevet efterudtaget i stedet for en skadet Viktor Fischer fra Ajax.  I forvejen havde både Andreas Maxsø, Pascal Gregor og Marcus Ingvartsen fået valg til U/21 landsholdet, og FCN har dermed klart den største repræsentation i truppen til de to landskampe i Aalborg.

Danmark skal spille de første to kampe på hjemmebane  i den nye EM-kvalifikationsturnering, mod Wales fredag 9. oktober kl. 18.45 og mod Bulgarien tirsdag 13. oktober kl. 18.45.

FCN har også Stanislav Lobotka udtaget til det slovakiske U/21-landshold og  Adam Örn Arnarson på det islandske. Alex Runarsson og David Moberg Karlsson var også udtaget men har begge måttet melde afbud til deres respektive landshold på grund af skader.