Efterårstilbud: Åben Træning i Farum Park

Kategorier

Traditionen tro slår FC Nordsjælland dørene op for Åben Træning i Farum Park onsdag den 14. oktober, hvor du kan komme helt tæt på Superliga-holdets træning samt prøve en masse sjove aktiviteter.

Derfor skal du allerede booke dagen i din efterårs-ferie til et arrangement, som du ikke vil gå glip af. Der er gratis entre, og der vil være masser af aktiviteter, som vi vil løfte sløret for i løbet af ugen.

Superliga-holdet starter deres træning kl.10.45 i Farum Park, hvor cheftræner Ólafur Kristjánsson vil have mikrofon på under hele træningen, og vil løbende fortælle jer om hvilke øvelser spillerne skal i gang med at træne. Det vil give dig et unikt indblik i de træningsøvelserne, som holdet skal træne forud for udekampen mod AGF.

Hele arrangementet bliver afsluttet med at spillerne komme ud i autografzonen, og vil være klar på billeder, highfives og masser af autografer.

Det hele starter kl.9.30 og løber indtil kl.12.30.