Dhaflaoui lærer de unge husmandsfinten

Kategorier

Souheib Dhaflaoui spiller resten af efteråret i FC Helsingør.

På TV3Sport er et nyt program sat i søen, hvor forskellige spillere i Alka Superligaen forsøger at lære de helt unge talenter, hvordan man laver nogle af de fede tricks, vi blandt kan se i Champions League. I denne udgave er det FC Nordsjællands Souheib Dhaflaoui, der er læremester i Farum Park.

Husmandsfinten er nok en af de mest klassiske driblinger, der kan laves på grønsværen. Ikke desto mindre er den super effektik, hvis den mestres i høj fart og med den rette koordination i bevægelserne. Tænk bare på Cristiano Ronaldo, der umiddelbart er verdens bedste til netop den finte.
TV3Sport og Finte-skolen var forbi Farum Park for at lære de unge talenter, hvordan man efterligner blandt andet Cristiano Ronaldo, når han giver den gas med husmandsfinten. Til det formål er det Souheib Dhaflaoui, der foreviser finten, og selvom det måske ikke går helt så hurtigt som Cristiano i Champions League, så er det værd at tjekke den fine video ud.

Følg linket nedenfor, og se vidoen fra TV3Sport.dk, hvor Souheib Dhaflaoui viser husmandsfinten i Finte-skolen:

http://www.tv3sport.dk/golazoplus/video/finte-skolen-bliv-bedre-til-husmandsfinten/