Bruninho vs. Spalvis

Kategorier

Nyheder forside

Der burde være garanti for mål i søndagens kamp kl. 13.30 i Farum Park, for AaB råder over Superligaens skarpeste afslutter i Lukas Spalvis, og FCN har brasilianske Bruninho som en målfarlig bomber i front.

Lukas Spalvis har spillet 798 minutter for AaB i denne sæson og står noteret for 9 træffere. Den seneste i mandags til udesejr på 2-1 over Esbjerg. Det giver et mål for hvert 89. minut, og Lukas Spalvis har sine scoringer fordelt over 6 kampe.

Bruninho scorede sit første mål mod netop AaB i sin hjemmebanedebut i tredje spillerunde, og han har i alt brugt 803 minutter på banen til sine 7 scoringer. Det giver 115 minutter pr. mål, og også Bruninho har fordelt sine mål over 6 kampe.

For 26-årige Bruninho betyder selve topscorerduellen mod Lukas Spalvis ikke så meget. Det er kampens resultat, der tæller:

– Jeg vil da meget gerne score mod AaB, ligesom jeg gjorde i den første kamp mod dem. Men det er slet ikke mit fokus for kampen. Det er sejren, der betyder noget for mig, og jeg vil være glad, hvis vi bare vinder.

– Kan jeg bidrage med mål, er det fint, men jeg vil også være glad for at lave assist til andres scoringer og give alt for holdet. Det er en meget vigtig kamp, og vi skal alle være 100% fokuserede på at vinde.

– Vi skylder også tilskuerne og fansene her i Farum Park en rigtig god kamp, siger Bruninho, der kun har scoret 2 af sine 7 mål foran hjemmepublikum.

Køb billet til kampen HER