Bruninho kåret til Månedens Spiller

Kategorier

FC Nordsjællands Bruninho er blevet kåret til Månedens Spiller i Alka Superligaen i september af eksperterne på de rettighedshavende tv-kanaler. Her kan du se, hvordan Bruninho reagerede, da han modtog prisen.

FC Nordsjællands brasilianske angriber Bruninho har taget Alka Superligaen med storm, og er noteret for 7 mål og er derfor delt topscorer med Viktor Lundberg fra Randers FC.

De gode præstationer er heller ikke gået TV-selvskabernes næse forbi, og de har derfor nomineret og nu kåret Bruninho til Månedens Spiller i Alka Superligaen.

De tre kandidater i september var Bruninho (FCN), Frederik Rønnow (BIF) og Andreas Cornelius (FCK), og valget faldt altså på FC Nordsjællands angriber, som du også kan se i aktion i aften mod OB, hvor Bruninho er tilbage i truppen efter en overstået karantæne.

Månedens Spiller udpeges af et ekspertpanel, der tæller i alt 12 fodboldeksperter fra Alka Superligaens primære rettighedshavere; Viasat og Discovery. Hver af eksperterne giver henholdsvis 3, 2 og 1 point til de tre spillere, de mener, der har gjort den bedste figur i de kampe, der er blevet spillet i Alka Superligaen i den pågældende måned. Den spiller, der får flest point, vinder titlen som Månedens Spiller.

Ekspertpanelet består af:

 • Morten Bruun (Discovery)
 • Stig Tøfting (Viasat)
 • Peter Sørensen (Discovery)
 • Martin Jørgensen (Viasat)
 • Mikkel Bischoff (Discovery)
 • Per Frimann (Viasat)
 • David Nielsen (Discovery)
 • Peter Graulund (Viasat)
 • Michael Gravgaard (Discovery)
 • Jesper Grønkjær (Viasat)
 • Flemming Povlsen (Discovery)
 • Peter Kjær (Viasat)