9 FCN’ere udtaget til Future landsholdene

Kategorier

Den 27.oktober skal U/16 Future Øst samles i Ballerup til en træningssamling, hvor de spiller en træningskamp mod AB’s U/17-hold. FC Nordsjælland har fået udtaget fire spillere til denne samling. Men også til U/17 Future Landsholdet Øst er FCN repræsenteret med 5 spillere.

Future begrebet dækker over spillere, der typisk endnu ikke er kommet i vækstspurt og derfor fysisk kan være overmatchede i træning og kampe.

De fire FCN’ere som er udtaget til U/16 er Frederik Juul Christensen, som har været i FCN siden sommers, og kommer fra Bornholm, Rønne IK. Mikkel Damsgaard, som har spillet i FCN/Farum BK siden U/12, hvor han kom til fra Jyllinge. Casper Rytter, som kommer fra samarbejdsklubben Hundested og har spillet i FCN/Farum BK siden U/12. Også Rasmus Wolf er blevet udtaget, og han har spillet i FCN/Farum BK siden U/13, hvor han kom fra B1908.

Andreas Olsen, Christian Jensen, Kasper Jørgensen, Magnus Wørts og Magnus Andersen er de fem spillere som er udtaget til Future U/17-landsholdet, som har træningssamling i Ballerup den 28 oktober.