2 år siden sidste besøg i Århus

Kategorier

FC Nordsjælland og AGF har mødt hinanden for kun to runder siden i denne Alka Superliga-sæson, men der skal kigges to år tilbage siden sidste kamp mellem de to klubber i Århus.

AGF har haft en tur i 1.division, og det er altså årsagen til at det seneste møde i Århus går to år tilbage. Den kamp vandt FC Nordsjælland med 1-0 på mål af Anders ‘AC’ Christiansen efter en indøvet frisparks kombination i det 49 minut.

Søndagens kamp bliver spillet på datoen 18. oktober, og det vil derfor være præcis to år siden, at seneste opgør i Århus fandt sted, som nemlig også var 18. oktober, bare i 2013.

Du kan i videoen ovenfor se, hvordan det gik i det opgør tilbage i 2013. Og hvis du vil se seneste opgør, for kun to runder siden, hvor FC Nordsjælland sikkert vandt 2-0 over AGF i Farum Park, skal du kigge med nedenfor.