Værd at vide før dagens kamp

Kategorier

FC Nordsjælland spiller i dag Superligakamp kl. 13.30 i Herning mod FCM. Her er lidt statistiske vinkler på kampen.

VIDSTE DU AT…

…FCN og FC Midtjylland har mødt hinanden 39 gange i Superligaen, og samlet har FCN kun 10 sejre, 12 kampe er endt uafgjort og 17 gange har FCM vundet. Hele 23 af kampene er spillet i Herning, og her har FCN kun 2 sejre, mens 8 kampe er endt uafgjort og 13 med sejr til Midtjylland.

…siden pokaltriumferne med finalesejre over FCM både i 2010 og 2011 har FCN dog haft et godt tag på midtjyderne. Da FC Midtjylland i sidste sæson sikrede sig det danske mesterskab, var FC Nordsjælland den eneste klub, der slog mestrene to gange. Begge FCN-sejre var dog i Farum Park.

…FCN har vundet 5 af de 9 kampe mod FCM i de seneste tre sæsoner, mens en enkelt kamp er endt uafgjort, og midtjyderne har således kun 3 sejre i de seneste tre år.

…FC Nordsjællands nye angriber Bruninho har scoret seks mål i de seneste seks kampe og holder et imponerende målgennemsnit med en scoring for hvert 91. minut, han har været på banen i Superligaen.

…dagens dommer 29-årige Benjamin Helm Svedborg er i gang med sin 2. sæson som Alka Superliga dommer. Seneste kamp, han har dømt med FCN som deltager, var 0-3 nederlaget i Randers i 2. spillerunde.

…FC Nordsjællands Ramón Rodrígues skal afsone sin anden og sidste karantænedag i dagens kamp, og han kan således være med igen om en uge i Farum Park mod AGF.

…FCM og FCN i sidste sæson kæmpede en tæt kamp om DM-guldet i U/19 Ligaen. FCN måtte “nøjes” med sølvet, men i denne sæson har FCN taget teten i U/19 Ligaen og fører rækken i flot stil efter en sikker sejr på 4-1 ude over Brøndby i går..