Værd at vide før dagens kamp

Kategorier

Husk at autografzonen er åben efter kampen.

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland spiller i dag Superligakamp kl. 16.00 i Viborg. Her er lidt statistiske vinkler på kampen.

VIDSTE DU AT…

…FCN og Viborg har mødt hinanden 21 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 15 sejre, 2 kampe er endt uafgjort og kun 4 gange har Viborg vundet. 9 af kampene er spillet i Viborg, og her har FCN 6 sejre, mens 1 kamp er endt uafgjort og 2 med sejr til Viborg..

…sidst FCN gæstede Viborg var den 11. maj 2014, og her vandt FCN 3-1. Emiliano Marcondes gav FCN en lynhurtig føring med scoring efter kun 14 sekunders spil. Det næsthurtigste mål i Superligaens historie.

…FCN i kampen i Viborg må undvære nyindkøbte Ramón Rodrígues, der fik rødt kort mod Brøndby i den seneste kamp i Farum Park.

…FCN har haft fire spillere i kamp for Danmarks U/21 landshold siden den seneste Superligarunde. Det er Andreas Maxsø, Pascal Gregor, Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen. Desuden har Adam Örn Arnarson spillet for Islands U/21 landshold, mens nyindkøbte Stanislav Lobotka repræsenterede FCN på Slovakiets U/21 landshold.

…også både David Moberg Karlsson og Alex Runarsson skulle have spillet U/21 landskampe for henholdsvis Sverige og Island, men begge er blevet skadede og derfor ikke med i Viborg. Den kun 18-årige Peter Vindahl Jensen, der normalt vogter målet på FC Nordsjællands U/19 mandskab, er med i truppen til Viborg i stedet.

…dagens dommer 35-årige Kenn Hansen er i gang med sin 8. sæson som Alka Superliga dommer. Seneste kamp, han har dømt med FCN som deltager, var i april, hvor FCN tabte 0-2 i Parken til FCK. Det var også den eneste af Kenn Hansens 17 kampe i sidste sæson, der havde FCN som den ene part.