U/19 og U/17 fik fire point i målrige kampe

Kategorier

U/19 er fortsat ubesejret efter 4-4 mod Esbjerg, og U/17 fik sin tredje sejr i træk med 5-2 over vestjyderne hjemme i Farum Park.

U/19 Liga: FCN-Esbjerg 4-4 (2-3)
Mål: 2. minut: 1-0 Emre Mor. 17. minut: 2-0 Oliver Miltoft. 18. minut: 2-1. 27. minut: 2-2. 44. minut 2-3. 53. minut: 2-4. 69. minut: 3-4 Troels Nielsen. 73. minut. 4-4 Troels Nielsen.

FCN fik en rigtig fin start mod Esbjerg, da Emre Mor nettede til 1-0 efter kun to minutters spil. Der tændte tydeligvis gnisten hos alle tigrene, der pressede på og også fik bonus af det med et flot mål af Oliver Miltoft på en perfekt frispilning fra Daniel Skov.

Det var i det 17. minut, men så kom der desværre en laurbæreffekt, hvor FCN-fosvaret tog alt for let på det, og minuttet efter havde Esbjerg reduceret. Det gav vestjyderne tro på mulighederne, og inden pausen havde de vendt kampen helt på hovedet og førte 3-2.

De nordsjællandske tigre kom meget bedre ud til 2. halvleg og forsøgte med en koncentreret indsats at fremtvinge en hurtig udligning. Men i stedet slog Esbjerg contra med en scoring til 4-2 på et behersket skud. Heldigvis nedbrød det ikke tigrenes moral. De fortsatte jagten på point.

Indskiftede Troels Nielsen bragte nyt liv til angrebsspillet, og med kun fire minutters mellemrum dukkede Troels Nielsen op inde i feltet og sendte gode indlæg fra baglinjen af Lucas Haren og Martin Frese i kassen til 3-4 og 4-4. Herefter var der åben slagudveksling, hvor begge hold gik efter sejren, men der blev ikke scoret mere.

Det var første pointtab for FCN U/19, der fører rækken efter fire spillerunder, og træner Morten Karlsen siger om den hårde kamp mod Esbjerg:

– Vi fik en god start, og jeg er glad for de første tyve minutter, men så lukker vi dem ind i kampen. Efter pausen kom vi igen på banen med et fint udtryk og en masse god energi. Vi kom også igen, selv om de kom foran med to mål, og generelt må vi glæde os over, at vi fortsat er ubesejret og fik scoret fire mål, lyder det fra Morten Karlsen.

U/17 Liga: FCN-Esbjerg 5-2 (3-2)
Mål: 4. minut: 0-1. 8. minut: 1-1 Christian Jensen. 16. minut: 2-1 Andreas Olsen. 26. minut: 3-1 Christian Jensen. 38. minut: 3-2. 51. minut 4-2 Niklas Toft Kristiansen. 71. minut: 5-2 Mikkel Damsgaard.

FCN U/17 blev overrumplet fra start, hvor Esbjerg tog føringen efter kun fire minutters spil, men det kunne slet ikke slå de unge tigre ud af kurs. Godt tyve minutter senere stod der nemlig 3-1 på måltavlen til FCN. Christian Jensen nettede to gange, og Andreas Olsen supplerede med en enkelt træffer.

Kort før pausen lykkedes det dog gæsterne fra Esbjerg at få reduceret til 2-3, men da vestjyderne efter pausen forsøgte at gå frem, var FCN klar til at straffe gæsterne på et par boldtab. Først var det Niklas Toft Kristiansen, der opsnappede bolden efter en fejlaflevering og scorede til 4-2, og det gentog sig ti minutter før tid, hvor Mikkel Damsgaard gjorde det samme.

– Det var en super sejr med mange gode opspil. Men også en del, vi skal forbedre i forsvarsspillet og på den sidste tredjedel af banen, siger U/17 cheftræner Kasper Kurland, der nu kan glæde sig over tre sejre på stribe.