U/19 gav Brøndby en fodboldlektion

Kategorier

Efter en jævnbyrdig 1. halvleg tog FCN U/19 drengene taktstokken efter pausen og udspillede på udebane Brøndby til en sikker sejr på 4-1. Dermed fastholder FCN førstepladsen i Ligaen

U/19 Liga: Brøndby-FCN 1-4 (1-0)
Mål: 7. minut 1-0. 46. minut 1-1 Lucas Haren. 56. minut 1-2 Emre Mor. 63. minut 1-3 Emre Mor. 71. minut 1-4 Souheib Dhaflaoui.

Brøndby og FCN gav hinanden en meget jævnbyrdig kamp i 1. halvleg, hvor Brøndby kunne gå til pausen med en føring på 1-0. FCN havde dog også sine tilbud før pausen, men to af forsøgene prellede af på stolpen.

Men straks fra 2. halvlegs start stod der FCN på det hele, og der var kun spillet et minut, da Lucas Haren fik udlignet til 1-1. Herefter tog tigrene fuldstændig teten og godt et kvarter senere havde en meget stærkt spillende Emre Mor med to scoringer bragt FCN foran 3-1.

Emre Mor havde også haft en fod med som assist for Lucas Harens udligning, og han var også assist for Souheib Dahflaoui, da han satte punktum for FCN-massakren til 4-1 tyve minutter før tid. Det var en imponerende indsats af FCN-holdet, der nærmest gav Brøndby en fodboldlektion i 2. halvleg.

Det var også en meget tilfreds FCN cheftræner Morten Karlsen, der vurderede kampen således:

– Efter en lige 1. halvleg, hvor vi har vores chancer, men Brøndby måske er en smule bedre, får vi rettet nogle ting i pausen. Og den hurtige udligning i 2. halvleg giver os et boost. Herfra lykkes det hele. Vi viser det rigtige udtryk på banen og kreerer masser af chancer.

– Samlet over hele kampen er det holdets bedste præstation i denne sæson. Flot arbejde både som hold og individuelt. Med to mål og to assist var Emre Mor naturligvis meget iøjnefaldende, men der var mange, der spillede op til deres bedste, lyder det fra Morten Karlsen.

FCN fastholder med sejren førstepladsen i U/19 Ligaen som ubesejret med 13 point for 5 kampe.

Se de flotte mål i videoen herover.