To gange guld til Akademiet

Kategorier

Både U/13 og U/11 fra FCN/Farum BK Elite vandt finalen i weekendens stærkt besatte Niels Hald Cup på Frederiksberg

For Akademiet blev det en meget succesrig weekend, da ungdomsafdelingen sejrede både i U/13 og U/11, mens U/12 nåede kvartfinalen i selskab med 76 af landets stærkeste klubber i årgangene 2003 til 2005.

Det traditionsrige stævne blev afviklet på banerne ved Jens Jessens Vej, og de tre hold fra FCN/Farum BK Elite viste sig alle flot frem.

U/13 (billedet) banede sig vej til guldet med følgende resultater i slutspillet:
Kvartfinale: 5-4 over Brøndby IF (efter straffespark)
Semifinale: 2-0 over Lyngby Boldklub.
Finale: 2-0 over Bredballe (Vejle-klub, der slog FCK i den anden semifinale)

U/12 gik også videre fra det indledende gruppespil, men her blev endestationen en meget spændende kvartfinale mod AGF, som vandt efter straffesparkskonkurrence. Men en klar fremgang for FCN/Farum Boldklub U/12 i forhold til Brøndby Cup, hvor holdet tabte klart til AGF.

U/11 sikrede sig guldet med følgende resultater i slutspillet:
Kvartfinale: 4-3 over GVI
Semifinale: 3-2 over Brøndby IF (efter at have været bagud 0-2 viste drengene høj moral og holdånd og fik vendt kampen.)
Finale: 5-2 over Lyngby Boldklub.

FC Nordsjællands sportschef for Akademiet, Jan Laursen, var godt tilfreds med holdenes præstationer:

– Det var nogle af landets bedste hold i de årgange, vi blev testet imod, og det er dejligt at se holdene vise sig så flot frem i sådan et stort stævne.

– Det vigtige er, at holdene både skaffede så fine resultater og også viste FC Nordsjællands spillestil og værdier frem på bedste måde.

– Finalesejrene til U/13 og U/11 taler for sig selv, men også den fremgang, U/12 viste, var imponerende, lyder det fra Jan Laursen, som også glædede sig over det store fremmøde af trænere, ledere og forældre.