Spørgetime med Ólafur

Kategorier

Kære fan af FC Nordsjælland,

Onsdag den 23. september skal du sætte kryds i din kalender. Her har du nemlig muligheden for at komme helt tæt på manden, som sætter holdet for FC Nordsjælland – Cheftræner Ólafur Kristjánsson. Ólafur inviterer alle interesserede til en hyggelig aften på Hotel FC Nordsjælland, hvor tonen er afslappet, og hvor alle får mulighed for at medbringe de spørgsmål, som man så brændende ønsker svar på.

Arrangementet er planlagt til Onsdag den 23. september kl. 19.00-20.30 og foregår i Tigerlounge på Hotel FC Nordsjælland.

Til arrangementet vil FC Nordsjælland være vært for the/kaffe/vand og lidt sødt til alle.

Skulle du ligge inde med et spørgsmål til Ólafur Kristjánsson, som du meget gerne vil have svar på, så send det gerne på forhånd til jk@fcn.dk. Det er ikke sikkert vi når alle indsendte spørgsmål, men vi forsøger at komme igennem så mange og så brede emner som muligt.

Tilmelding
Arrangementet er helt og aldeles gratis, og kræver ikke nogen form for tilmelding. Men er du en social medie haj, så må du gerne melde din ankomst i den begivenhed vi har lavet på Facebook, så vi kan danne os et nogenlunde overblik over hvor mange som dukker op. Det kan du gøre HER.

Med venlig hilsen

Ólafur Kristjánsson og FC Nordsjælland.