Sidste tilmelding for bustur til Herning

Kategorier

Ny fanbar skal være med til at bringe flere tilskuere på stadion.

Foto: Rie Neuchs

Tirsdag den 15.september er sidste mulighed for at melde dig til udebaneturen til Herning, hvor FC Nordsjælland søndag den 20.september møder FC Midtjylland kl.13.30.

Det er Wild Tigers som arrangerer turen.

ALLE kan tage med bussen

– Er du ikke medlem af Wild Tigers og ønsker du heller ikke at være det, så kan du alligevel godt tage med bussen til FCM. Prisen er 350 kr. pr. tur og er incl. billet til kampen.

Er du allerede MEDLEM af Wild Tigers

Så kommer du som altid med på turen for 250 kr. inkl. billet til kampen.

VIGTIG INFORMATION TIL ALLE

– Tilmelding til turen sker ved at sende en mail til bus@wildtigers.dk med navn på samtlige deltagerer og skal ske SENEST 15.9.2015. MEN ved du, at du skal med, så vil vi blive glade for hurtig tilmelding, så vi i god tid ved om vi skal køre stor eller mindre bus.

Herefter indbetaler du beløbet enten via Mobile Pay / Swipp til nr. 61263520 eller ved overførsel til vores konto 5023 5023012. HUSK KUN at påfører dit navn + FCM, vi kan nemlig kun se de første 19 tegn, af det du skriver.

Din tilmelding er først gældende når vi har modtaget din betaling.

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer i bussen. Til gengæld sælges der drikkevarer m.m. til meget rimelige priser.

Har du aldrig tidligere være med bussen, kan vi informerer om, at der også vil være mulighed for at købe boller med pålæg, som vi sælger på udturen, når vi holder pause midtvejs.

Bussen kører kun hvis der er minimum 25 tilmeldte.