Mød en superfan – collage af FCN-minder

Kategorier

Daniel Maglekilde Sørensen er det, man kan kalde en superfan. Igennem en længere periode har han samlet forsider fra FCN’s kampprogrammer, og det er resulteret i en collage, der pryder hans væg på værelset. Her kan du møde Daniel og høre den sjove historie.

Tigerklubben er en meget aktiv fanklub for de unge FCN-fans, der hele tiden bliver flere og flere. Daniel Maglekilde Sørensen er medlem af Tigerklubben og en Farum-dreng, der går vildt op i at følge og støtte FC Nordsjælland.

Daniel fylder ni år på fredag, og han har derfor inviteret sin klasse med til fodbold i Farum Park, hvor de er med til at skabe stemning på D-tribunen mod OB. Som en ekstra fejring af fødselsdagen bliver Daniel også dagens indløbsmaskot og kommer således på banen sammen med anfører Patrick Mtiliga til lodtrækningen før kampen.

Daniel har fulgt FCN entusiastisk i de seneste par sæsoner, og han er en ivrig samler af kampprogrammer. På sit værelse har han dekoreret en hel væg med alle forsiderne af kampprogrammet fra de seneste to år.