Johansson scorede igen for U/18-landsholdet

Kategorier

Lyngby Stadion, Bane 1, Resultat 1-1. FC Nordsjælland vinder sølvmedaljer

Efter et knebent 2-1 nederlag i tirsdags, så var U18-landsholdet torsdag på jagt efter revanche mod Schweiz. De stærke værter fik sig en slem overraskelse, da de tidligt i kampen kom bagud 2-0. Men i løbet af kampen, og især i slutningen af 2. halvleg kom schweizerne tilbage i kampen, og endte med en 4-3 sejr.

FC Nordsjælland var igen repræsenterede i kampen med Daniel Skov og Jakob Johansson, som begge spillede fra start, mens Emil Damgaard kom ind i 2.halvleg.

Det var efter kun 14. minutter at Jakob Johansson scorede Danmark mål nummer to, og altså sin anden scoring i de to kampe mod Schweiz. Angriberen sparkede resolut kuglen i kassen efter fint småspil i feltet. Det var dog ikke nok for danskerne, der altså tabte 4-3.

FCN-spillerne vender nu hjem til deres klub, og skal i næste uge, onsdag, spille pokalkamp mod Brøndby i Farum Park.