Galleri: Se billeder fra onsdagens træning

Kategorier

Vingaard får den næste krammer fra Bruninho

FC Nordsjælland har indledt forberedelser til søndagens opgør mod FC Midtjylland på udebane, og der var masser af kærlighed på træningsbanen, hvor specielt Bruninho fik delt krammer ud til sine holdkammerater.

Til onsdagens træningspas var der også tre U/19-spillere, som trænede med. Lucas Haren, Viktor Tranberg og Andreas Skovgaard som deltog i træningspasset.

Vi har samlet lidt billeder fra træningspasset, som du kan se i galleriet nedenfor.

2 hjemmekampe på 5 dage
Husk at der venter to hjemmekampe for FC Nordsjælland på kun 5 dage, når AGF og OB kommer på besøg i Farum Park. Første kamp er søndag den 27.september kl.18.00, og anden kamp er fredag den 2.oktober kl.18.00.

Til de to kampe har vi lavet en special billetpakke til dig, som gerne vil komme til begge kampe. Du får nemlig de to kampe for 199,- kroner, og til begge kampe følger der 1 vand, 1 grillpølse og 1 popcorn med. TRYK HER for at læse mere om tilbuddet.