Galleri: Se billeder fra 1-0 sejren mod FCM

Kategorier

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland nappede tredje sejr på stribe i det jyske, da de danske mestre blev nedlagt med 1-0 på mål af Bruninho.

Hele holdet leverede en super indsats, hvor FCM-spillerne blev holdt væk fra de helst store chancer. De få gange der var problemer i FCN-feltet tog forsvaret eller David Jensen af tingene. I modsatte ende forsatte Bruninho målscoringen, da han efter 52 minutter på smukkeste vis satte bolden ind i hjørnet. Bruninho er nu topscorer i Superligaen med 7 mål i de seneste 7 kampe i træk. Brasilianeren bruger i gennemsnit 89 minutter på banen pr. scoring. En imponerende statistik, som brasilianeren desværre ikke får lov at forsætte på søndag mod AGF, fordi han har karantæne.

Se billeder fra kampen nedefor.