Følg Lobotka i hans flotte debut for FCN

Kategorier

Stanislav Lobotka fik en flot debut i FCN-trøjen, da han spillede alle 90 minutter mod BIF. Og selvom FCN tabte kampen, var det tydeligt at Lobotka faldt godt ind i spillet med de nye holdkammerater.

– Jeg synes, jeg faldt godt ind i spillet sammen med de andre midtbanespillere. Det er helt sikkert en fordel for mig, at jeg har spillet samme system i Trencin, men vi tabte desværre 2-0, så det er ikke den bedste følelse jeg står med her efter kampen, lyder det fra Stanislav Lobotka.

– Det er dejligt at få en spiller ind som Lobotka. Han forstår spillet rigtig godt, og vi minder meget om hinanden i vores måde at ville spille på, og det gik godt her i den første kamp, synes jeg, fortæller Gudmundur “Gudi” Thórarinsson.

Stanislav Lobotka er lige nu udtaget til det slovakiske u/21 landshold, der spiller mod Tyrkiets u/23 landshold og Hvideruslands u/21 landshold.