FCN’s U/21 kvartet mod Tyskland i aften

Kategorier

Alle fire FCN-spillere i U/21 landsholdstruppen drømmer om deltagelse i EM-slutrunden.

FC Nordsjælland har fire spillere i Danmarks U/21 trup til landskampen mod Tyskland i aften kl. 18.00 i Lübeck, og FCN har i alt 14 spillere udvalgt til diverse U-landshold

Den nye U/21 landstræner Niels Frederiksen får i aften de første indtryk af truppen, der skal prøve at kvalificere Danmark til næste EM-slutrunde i sommeren 2017.

Efter det tidligere U/21 landsholds succesrige slutrunde i juni står der ekstra meget på spil for alle omkring det kommende U/21 landshold, for Danmark har jo kvalificeret sig til OL i Rio næste sommer, og drømmen om at komme med på holdet til Brasilien giver nok lidt ekstra drive.

FC Nordsjælland har hele fire mand i truppen til aftenens U/21 venskabslandskamp i Lübeck, og på tirsdag følger endnu en testkamp for truppen mod Ukraine i Kiev. FCN-kvartetten er Andreas Maxsø og Pascal Gregor, der begge er årgang 94, Emiliano Marcondes, årgang 95, og som den absolut yngste i truppen Marcus Ingvartsen, der er årgang 96.

Selve EM-kvalifikationen for U/21 starter midt i oktober, hvor Danmark spiller to hjemmekampe, mod Wales 9 oktober og mod Bulgarien 13. oktober. De øvrige lande i Danmarks gruppe er Rumænien og Armenien, som Danmark møder i november samt Luxembourg.

Udover de fire på Danmarks U/21 landshold, har FCN også nyindkøbte Stanislav Lobotka afsted med Slovakiets landshold, der på søndag spiller den første EM-kvalifikationskamp ude mod Hviderusland.

Adam Örn Arnarson er med Islands U/21 landshold, der spiller de to første EM-kvalifikationskampe hjemme mod Frankrig på lørdag og hjemme mod Nordirland på tirsdag. Her skulle også målmand Alex Runarsson have været med, men han har måttet melde fra, efter at der er konstateret et brud i hans håndled. David Moberg Karlsson er ligeledes blevet skadet i denne uge under samlingen med Sveriges U/21 landshold.

På de yngre danske U/landshold er FCN også rigt repræsenteret. U/19 landsholdet spiller ude mod Norge lørdag eftermiddag og ude mod Sverige mandag eftermiddag. Her er både Emre Mor og Benjamin Lund med fra FCN.

Danmarks U/16 landshold er samlet i Tilst til fællestræning, og her har FCN fire spillere i truppen. Det er Nikolai Frederiksen, Oliver Angus, Jonathan Kjær og Frederik Juul Christensen.