FCN topper igen U/21-landsholdet

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Det er næsten blevet kutyme at FC Nordsjælland er den klub, som har flest spillere udtaget til det danske U/21-landhold. De fire spillere, som er udtaget er Andreas Maxsø, Pascal Gregor, Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen.

Det er dog ikke kun de tre danskere som er udtaget til landsholdene. Også Stanislav Lobotka er udtaget til det slovakiske U/21-landshold, og på den islandske front deltager Adam Örn Arnarson. Mens Alex Runarsson og David Moberg Karlsson begge har måtte melde afbud til deres respektive landshold på grund af skader.

U/20-landsholdet også i aktion
Mens U21-landsholdet står over for Wales og Bulgarien, er der i Horsens lagt op til nordisk ’topmøde’, når U20-landsholdet møder Sverige den 12. oktober i en venskabskamp. Her kan FCN glæde sig over at Mads ‘Mini’ Pedersen, Mathias Jensen og den udlejede Mathias Hebo Rasmussen alle er udtaget.

3 FCN’ere på U/19-landsholdet
Emre Mor, Viktor Tranberg og Benjamin Lund er alle udtaget til venskabskampene mod Rumænien i oktober. Begge kampe spilles i Rumænien.